En unik vinbar i historiske lokaler i Kristiansund

Vi byr på utsøkte dråper i glasset og kortreiste råvarer på fatet.

Bestill bord

EN Gin- og cocktailBAR I FISKEHALLENS
GAMLE LOKALER

Dråper Bar er en unik gin- og cocktailbar på Rådhusplassen i Kristiansund. Vi har modernisert fiskehallens gamle lokaler og lagt til rette for en unik og komplett opplevelse for alle som ønsker å ta turen innom oss. Med Dråper ønsker vi å tilby et allsidig møtested som kan brukes til alt fra små sammenkomster og selskap til vinkurs og intimkonserter.

Gjengen bak Dråper BAR

Dråper by Jullum6 ble åpnet av Arild Dybvik våren 2019. Dråper var en utvidelse av Arilds matkonsept Jullum6 — et unikt og populært konsept hvor gjestene nyter flerretters måltider i kokkens eget hjem. 

I april 2024 ble det det klart at Arild skal ut på nye eventyr, og dermed forsvinner også "by Jullum6" i Dråper-navnet. Dråper-navnet består, og vi heter nå Dråper Bar! Vi kommer fortsatt til å tilby et stort utvalg av kvalitetsdrikke både med og uten alkohol,  god snacks og ikke minst - behagelig musikk og bra stemning!

 

Eierne som fortsetter har nok de fleste kjennskap til etter en god del år:

 

Jan Atle Dragseth

32 år erfaring fra norsk og nordisk dagligvare. Jan er tidligere partner i en av Nordens ledende vinimportørselskaper: Solera Beverage Group, samt leder for Norges største ølimportør. Jan har tilegnet seg level 1 og 2 i WSET Certifiner (Wine Spirit Education Trust). Sammen med Arild og Mikal er han interessert i å skape et voksent miljø med fokus på kvalitet på både drikke og mat. 

 

Mikal Gjellan

Mikal har vært lege siden 1987, og øre-nese-hals spesialist siden 1994. Han arbeider både i offentlig og privat sektor med virksomhet i Kristiansund og på Oppdal. Mikal deler de andre eiernes interesse for vin og mat, men har ingen formell kompetanse på disse feltene. Han takket ja da Jan Atle ville ha han med på å skape et utested som skal være slik vi selv ønsket at et utested skal være.